Kandidaten

“I never lose. I either win or learn.” – Nelson Mandela

Maak de volgende stap in je sales carrière​

Je bent toe aan een nieuwe sales uitdaging om de volgende stap in je carrière zetten?

Als sales recruitment en executive search bureau zijn wij gespecialiseerd in commerciële functies en helpen wij je graag verder met vinden van je nieuwe passende baan.

Onze opdrachtgevers zijn Nederlandse bedrijven die naar België uitbreiden of al actief zijn in België en hiervoor zijn we zijn wij steeds op zoek naar de beste sales professionals. 

Wij hebben vacatures voor account managers, new business account managers, key account managers, business development managers, salesmanagers, area Sales Managers, sales executive, sales consultant, sales engineers.

Vacatures voor elk niveau

Wij bemiddelen voor  scale up organisaties, kmo bedrijven tot multinationals en hebben sales vacatures op  verschillende functie niveaus voor iedere fase van je loopbaan:

Wij gaan voor de optimale match en je wordt enkel in contact gebracht met bedrijven en vacatures die 100% matchen met jouw profiel en verwachtingen.

Voordat we je bij de opdrachtgever voorstellen plannen we een uitgebreid persoonlijk kennismakingsgesprek in. goed beeld van jouw competenties, ervaring, ambities, motivaties en persoonlijkheid krijgen. Hierdoor krijgen we een goed beeld van je kennis, ervaring, ambities en persoonlijkheid en kunnen we goed inschatten of een functie, bedrijf en bedrijfscultuur goed bij je past.

Je kunt direct reageren op vacatures, maar je kan natuurlijk ook open solliciteren en inschrijven via het inschrijfformulier zodat je op hoogte gehouden word van gepaste vacatures.

Ben je je aan het heroriënteren in je professionele loopbaan dan komen wij eveneens graag met jou in contact.

Onze partners

Ubasti consultancy Belgium werkt onder andere voor onderstaande bedrijven.

Data uint
Devent it
Electude
Esdec
Grizzly
Hellebrekers
Solar Monkey
TTMS
Inter sprint
1
2
1

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht of Bel (+31) 085 246 0249.

neemcontact-transparant (002)