Over ons

Ubasti Consultancy Belgium

Belgisch bureau in Nederland

Wij zijn een Belgisch bureau gevestigd in Rotterdam gespecialiseerd in sales recruitment,executive search en partnerships exclusief voor Nederlandse bedrijven die naar België uitbreiden of al actief zijn op de Belgische markt.​

Opererend vanuit Nederland fungeren wij als ambassadeur en als aanspreekpunt voor de Belgische zakelijke markt en hierin ligt eveneens onze kracht en onderscheidende factor.

Wij kennen zowel de Nederlandse als Belgische bedrijfscultuur. Door ons specialisme, uitgebreide netwerk en diepgaande expertise van de Belgische markt zijn wij de beste partner voor uw commerciële groei in Belgie.

ubasti_billboard-remini-enhanced

Uw wervingsspecialist van Belgische sales professionals

Als werkgever wil je sales professionals die zorgen voor resultaat, groei en continuïteit en uw bedrijf vertegenwoordigen op de Belgische markt.

Wij zijn uitsluitend gespecialiseerd in de werving en selectie van Belgische sales en commerciële functies zonder beperking van sector of branche exclusief voor Nederlandse bedrijven.

Vanuit onze achtergrond en jarenlange praktijkervaring in sales en account management voor de Belgische markt kunnen wij goed meedenken vanuit uw strategische bedrijfssituatie en staan wij garant voor een succesvolle bemiddeling en werving voor elk sales wervingsvraagstuk.

Wij ontzorgen op maat het werving- en selectieproces waarbij transparantie, efficiëntie en kwaliteit centraal staat. Dit doen wij zowel op basis van no cure no pay als op exclusieve basis. Of u nu op zoek bent naar een Vlaamse sales hunter om new business te  genereren of naar een relatie gedreven Waalse account manager. Ongeacht de sector of branche matchen wij de beste kandidaat voor uw sales vacature.

Nederlandse organisaties verbinden met de beste Belgische sales professionals is onze missie.

Sectorkennis

Sales zit in ons dna en wij werken met passie voor:

Wij hebben ervaring in diverse sectoren waaronder solar, fmcg, food, agri, retail, automotive, Ict-software, bouw & techniek, fintech, media, education, finance.

recruitment-remini-enhanced

Groot Belgisch netwerk aan kandidaten

Wij beschikken over een uitgebreid en kwalitatief netwerk  binnen het Belgische bedrijfsleven variërend van young sales professionals  tot  hooggekwalificeerde senior sales leiders met meer dan 15 jaar ervaring.

In der loop der jaren hebben wij een  kwalitatieve kandidaten databank en talentpool uitgebouwd. Afhankelijk van de sector en type van verkoper (hunter of farmer) hebben wij topkandidaten binnen handbereik die in aanmerking komen voor uw vacature en matchen met uw bedrijfs-dna en uw team.

Een Vlaming in Nederland

Geboren in het Belgische Limburg maar de rest van mijn leven doorgebracht in Antwerpen heb ik altijd wel een voorliefde gekoesterd voor de Nederlandse openheid en directheid.

Na een boeiende carrière in het Belgische medialandschap als televisie regisseur,reporter was ik klaar voor een nieuwe periode en verhuisde ik in 2010 naar het bruisende en geschiedenisrijke , Amsterdam.

Al spoedig werd ik benaderd door een recruiter voor een sales functie voor de Vlaamse markt en ik kon gelijk aan de slag. De Nederlandse bedrijfscultuur ervoer ik als een verademing. De horizontale platte hiërarchische structuur waar iedereen als gelijkwaardig werd beschouwd, de open communicatie en transparantie, kortom de rechttoe rechtaan no-nonsense aanpak.

Speld in de hooiberg

In de jaren die volgden werd ik steeds meer en meer benaderd door recruiters van diverse bedrijven. Ik was zoals men mij vertelde  de speld in de hooiberg als  men op zoek was naar een sales hunter om de Belgische markt te veroveren.

Belgisch recruitment bureau in Nederland

In mijn professionele loopbaan had ik mij inmiddels ontwikkeld  tot ervaren sales professional  voor verschillende Nederlandse organisaties in diverse sectoren en realiseerde ik mij dat ik me in een unieke positie en niche markt bevond. Vanuit die gedachte besloot ik in 2019 om ‘’Ubasti Consultancy Belgium’’ op te richten.

Het allereerste Belgische sales recruitment bureau gevestigd in Nederland exclusief voor Nederlandse bedrijven was een feit.

Olivier Imre

Olivier Imre

Founder & Consultant

Onze kernwaarden

We practice what we preach.

Integriteit

Kwaliteit

Kennis

Commitment

Passie

Onze partners

Ubasti consultancy Belgium werkt onder andere voor onderstaande bedrijven.

Data uint
Devent it
Electude
Esdec
Grizzly
Hellebrekers
Solar Monkey
TTMS
Inter sprint
1
2
1

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht of Bel (+31) 085 246 0249.

neemcontact-transparant (002)